Huset på Samsø

Mosevej 7
Mårup

ilsearanti.dk

    

Prisen er som udgangspunkt 3.000 kr. pr. uge incl. forbrug hele året rundt, og huset ønskes kun udlejet nogle uger om året.

Kontakt mig på ilse@aranti.dk eller på mobil 61 77 40 12, så vi kan lave en aftale. Nogen gange har jeg brug for lidt varsel.

Huset er et gammelt fiskerhus fra 1863 med 102 m2 fordelt på to etager, 65 i underetagen og 37 ovenpå.

Det er indrettet enkelt til et simpelt liv, hvorfor der hverken er fjernsyn eller mikrobølgeovn, men der er trådløst internetadgang, så man kan se TV, høre radio eller på anden måde gå på nettet på sin bærbare overalt i huset.

Huset ligger lidt tilbagetrukket fra landsbyen for enden af en blind grusvej med naboer på 3 sider og med et moseområde på den 4. side mod syd.    

   Udsigt over mosen fra første sal   Udsigt over vejen og mosen fra første sal

Haven set fra vejen   Haven set fra arbejdsrummet på første sal

I stueetagen er der en stue i sammenhæng med køkkenet og to værelser, hvoraf det ene har 1 sengeplads. Der er et badeværelse med brus og et bryggers med køleskab, kummefryser, vaskemaskine og en lille bordopvaskemaskine. Da køkkenet er lille, opbevares en del af køkkentingene i bryggerset og i værelset ved siden af. Endelig er der et udhus med adgang fra bryggerset. Her befinder havemøblerne sig, hvis de ikke er i haven.

Husets rum er små, og i underetagen er der lavt til loftet med fritliggende bjælker.

  

   Stuen   Stuen

Værelse i stueetage  

Bryggerset er et multifunktionsrum. Her befinder fjernvarmeanlægget sig. Det er vaske- og tørrerum (i regnvejr), det er opbevaringsrum, og så fungerer det som et af mine tre kreative arbejdsrum i huset.

Ovenpå er der et værelse med fransk altan, 1 soveplads og udsigt til mose, skov, have og himmel.

  

Der er et stort repos/kreativt arbejdsrum og et soveværelse med dobbeltseng med udsigt direkte op i himlen og med chance for at se stjerneskud fra hovedpuderne.

  

Der er et telt med to sovekabiner til rådighed, hvis nogen har lyst til at sove i haven. Teltet findes i udhuset lige inden for til højre.

Opvarmningen sker ved fjernvarme, der kommer fra øens alternative energi. Derudover er der en lille brændeovn i stuen og en varmepumpe ovenpå.

Der er et lille men udmærket anlæg med radio, cd og usbindgang i stuen.

 

Huset ligger på Mosevej i udkanten af Mårup ud mod et stort sommerhusområde mod øst. Herunder ses beliggenheden og afstanden til havet.

Der er ca. 7 minutters gang til nordøens rimeligt store og velassorterede Dagligbrugs. Der er 5 minutter til bussen, der kører hele øen rundt, og 7 minutters gang til Mårup Østerstrand, en af øens bedste badestrande mod øst.

   Mårup Østerstrand mod Issehoved mod nord   Mårup Østerstrand

Ved at gå gennem skoven kommer man på 15 - 20 minutter ud til havet og bugten mod sydvest ved Vester Made.

   Vester Made mod Sælvig bugten mod syd   Vester Made mod Mårup Havn

 

Dette sted er mit private hjem, som jeg kun lejer ud til folk, der er indstillet på, at det er sådan. Derfor vil jeg også gerne have direkte kontakt med evt. lejere via mail eller telefon, før der indgås en lejeaftale, sådan at jeg har mulighed for at fornemme om stedet her og de passer sammen. 

At det er mit private hjem betyder, at mine personlige ting er i huset, og at det står, som når jeg er her. Men jeg håber, at dette ikke vil forstyrre jeres ophold. I må gerne flytte rundt på tingene, hvis det passer jer bedre, når bare det kommer tilbage på plads igen, ligesom jeg forventer, at I gør huset rent inden jeres afrejse.

I er velkomne til at bruge alt, hvad huset og stedet rummer af muligheder for udfoldelse inde og ude ... det gælder også pensler, staffeli, symaskine og andet værktøj, hvis det skulle have interesse.

Eventuel rygning foregår under åben himmel.

Jeg håber, at I vil trives i huset og i stedets atmosfære, og at I vil benytte det til at udforske den smukke og varierede samske natur og nogle af alle de kulturelle og andre tilbud, som øen rummer.

I er velkomne og kan kontakte mig på ilse@aranti.dk eller på mobil 61 77 40 12.

 

Her følger en række links, som I kan få brug for ved et besøg på Samsø:

www.færgen.dk  - her kan I finde sejlplan og booke plads på færgerne

www.open2day.dk/samsoe - her kan I få overblik over alle øens muligheder med opdateret information om åbningstider

www.samso.dk - her kan I finde links til næsten alt på øen, aktiviteter, seværdigheder, begivenheder og meget andet

www.visitsamsoe.dk - her kan I ligeledes finde links til alt muligt på øen

www.kunstogkultursamsoe.dk - en forening af kunstnere og kunsthåndværkere på Samsø

www.happysamsoe.dk - en forening af kreative mennesker på øen

www.energiakademiet.dk - Samsø er Danmarks alternative energiø, og på energiakademiet har de fingeren på den alternative energipuls

www.samfest.dk - Samsø Festivalen